Musicstage.se

Where's The Music? 2016

Miriam Bryant, Where's The Music, Norrköping, 2016-02-13_5

Hela flygeln är fullspäckad med folk i väntan på att Miriam Bryant ska inta scenen under Lördagen. Det är ingen talan om saken att Bryant är en av de artisterna som har etablerat sig som ett mer välkänt namn på sista tiden. Under det gångna året har Bryant fått oerhört mycket publicitet och spelats på i princip varenda radiostation sedan hennes medverkan i musikprogrammet Så mycket bättre. 

Läs mer...

Little Jinder, Where's The Music, Norrköping, 2016-02-13_10

Scenen är prydd med två stora hjärtformade heliumballonger inne på värmekyrkan i Norrköping när klockan slår 21 på lördagen. En hel del folk har samlats för att se Little Jinder, Josefin Jinder som hon går under till vardags, uppträda på Where´s The Music. 

Läs mer...

Charlie Cunningham, Where´s The Music, Norrköping, 2016-02-13

Detta är ett exempel på en sån spelning som jag personligen älskar. Ut på scenen i Lilla teatern kommer en brittisk kille i t-shirt och jeans, inte direkt någon utstickande person och slår sig ner på en stol mitt på scenen. Han hälsar glatt på publiken, tar upp en akustisk gitarr och totalt äger hela scenen.

Läs mer...

Tensta Gospel Choir, Where´s The Music, Norrköping, 2016-02-13

Gospel och Where´s The Music är kanske inte något som de flesta skulle koppla ihop helt spontant, men under Lördagskvällen på scenen i Värmekyrkan så är det precis det som sker. En kör på drygt 40 personer intar scenen för att avsluta festivalen som varat under de senaste tre dagarna och jag måste säga att de gör det otroligt bra!

Läs mer...

Maria Hazell, Where´s The Music, Norrköping, 2016-02-12

Det är inget snack om saken att den här kvinnan har en sinnesjukt pipa! Hazell tillsammans med sina två bakgrundssångerskor levererar riktigt bra sång inne på scenen på Arbis under Fredagskvällen.

Läs mer...

Den Svenska Björnstammen, Where's The Music, Norrköping, 2016-02-12_9Ska jag vara helt ärlig så har jag aldrig riktigt förstått charmen med detta bandet, men tänkte att jag skulle ta mig till Flygeln under Fredagkvällen för att se ”what all the fuzz is about”. Man kan ju lugnt säga att min inställning till dessa Norrköpings-pojkar har skiftat helt från hur den var bara 10 minuter innan spelningen började.

Läs mer...

 

Sabina Ddumba, Where's The Music, Norrköping, 2016-02-12_1

Det finns inget snack om att Sabina Ddumba har varit namnet som varit på mångas läppar på senaste tiden med fler hits så som Effortless, Scarred for life och Not too young. Det har varit svårt att på senaste tiden kunna sätta på radion eller gå in i ett café utan att höra Ddumbas stämma, så det är inte konstigt att scenen på Flygeln i Norrköping är packad i väntan på

Läs mer...

Ana Diaz, Where's The Music, Norrköping, 2016-02-11_3

Ana Diaz är ingen nybörjare inom musikbranschen då hon har jobbat som låtskrivare under flera år och skrivit låtar till artister så som tillexempel Britney Spears. Som man kan se så är hon definitivt ingen rookie när det kommer till musiken, men när de kommer till att framträda med musik framför en publik så är det inte något som hon har som vana.

Läs mer...