Inte nog med att hon sjunger helt fantastiskt och har ett riktigt bra band med sig, hon har också en utstrålning och närvaro som få artister kan matcha. Hennes samspel med bandet, framförallt den otroligt duktige gitarristen och körsångaren Måns Lundberg, är helt enkelt fantastiskt, men spelningens bästa låt är ändå när hon framför Still alive med Jonas Lundberg och hans keyboard som enda sällskap på scenen.

   Spelningen känns rakt igenom väldigt intim, hennes mellansnack är riktigt bra, personliga och med en härlig närvaro, ibland blir pratstunderna dock lite långa. Höjdpunkterna avlöser varandra under kvällen, men den redan nämnda Restless love, den lite mer fartfyllda Driving one of your cars och den helt underbara Lady Stardust står ut över de andra och lyfter konserten till en spelning i absolut toppklass.

   När jag lämnar Södra teatern känner jag inte att jag saknar något förutom att spelningen möjligen var lite kort. Jag hade gärna sett några låtar till, men det känns som ett riktigt lyxproblem.

Joshua Radin, Berns, Stockholm, 2012-09-17
A Beautiful Friend, Södra Teatern, Stockholm, 2012-09-02

Pin It on Pinterest

Share This