Karin Ström (på piano) och Magnus Weideskog (på gitarr) har satt ihop en spelning där de om vartannat varvar varandras låtar. Karin som släppt en ny skiva i år med namnet Fantomhalvan och Magnus som kom ut med en debut skiva i februari 2010 med namnet Unga hjärtan.

Karins musik går mer åt det elektroniska hållet, medan Magnus mer åt pop/vispop, det kan låta helt osannolikt att sammanföra dessa två. Det tyckte jag med till en början med när jag hörde deras skivor var för sig, men inne i den intima Obaren sammanflätades de riktigt bra. Deras låtar var nu avskalade till det mer akustiska. Karin och Magnus backar upp varandra genom att ackompanjera med den andres instrument och körade åt varandra. En låt som de riktigt bra lyckas ihop på var Om du lovar mig (av Magnus), lät mycket finstämt.

Från Karins repertoar fick vi bland annat höra låtarna Hon som älskar dig, Tills fulheten stillar vårt blod, Ditt brott står kvar och Rosornas åska. Från Magnus fick vi till exempel höra 20 år, Somna bredvid dig och Lämna honom.

Stämningen är på topp i lokalen och kvällen avslutas med Magnus låt Förlåt.

Kvällens bästa låt:
Magnus gjorde cover på Ke$has Tik Tok, som fick igång hela publiken.

För att se bilder från spelning titta här

Love Antell, Strand, Stockholm, 2010-03-26
Club Killers, Strand, Stockholm 2010-03-12

Pin It on Pinterest

Share This