Hon har ett riktigt bra samarbete med bandet som gör att de hela tiden är närvarande utan att ta för mycket plats, precis som det ska vara så är det Melissa och hennes gitarr som är i fokus under största delen av spelningen.

Spelningen börjar lite trevande under de två första låtarna men en fantastisk Jag kan inte skilja på får fart på sommarkvällen och publiken börjar komma igång. Melissa lyckas blanda sina lugnare låtar med de lite mer publikfriande utan att det någon gång blir tråkigt, vilket visas framförallt när hon framför Du är nog den, vilken är spelningens långsammaste men kanske också bästa låt.

Det finns kanske mer att önska från publiken men allt eftersom solen går ner över Långholmsparken blir det också bättre stämning och när hon kör Som jag hade dig förut, uppbackad av duktiga Anders Petterson, och Den som bländats av ljuset är det riktigt bra drag i publiken och spelningen når sin kulmen.

Två riktigt bra versioner av Jag saknar dig mindre och mindre och Falla fritt avslutar sedan kvällen på ett sätt som gör att man går därifrån med känslan av att man skulle vilja ha lite mer.

Bilder från spelningen finns i vårt galleri. Klicka här. 

 

 

Filtfestival, Hotell Skansen, Öland, 2012-07-10
Anna Ternheim, Långholmsparken, Stockholm, 2012-07-07

Pin It on Pinterest

Share This