Musicstage.se

Konserter

Freddie 70 Years, Maximteatern, Stockholm, 2016-09-02

Freddie 70 Years, Maximteatern, Stockholm, 2016-09-02. Foto: Stefan AhlnérI år är det ett dubbelt jubileumsår för de som kan Queens historia. I slutet av september är det 25 år sedan Freddie Mercury dog, men han skulle också ha fyllt 70 nu på måndag den 5 september. Under hashtagen #FFADAYO firas det världen över och i Sverige går sångaren Johan Boding i spetsen för firandet med showen ”Freddie 70 Years”.

Läs mer...

Lars Winnerbäck, A Walk in The  Park, Uppsala, 2016-08-12
Var ska jag börja? Han verkar vara på topp med en stark scennärvaro! Han växlar mellan gitarrer, munspel, tamburin… Låtvalet är en variation av lugna och snabba låtar, en blandning av gammalt och nytt och det blir aldrig tråkigt.

Läs mer...

Melissa Horn, A Walk in The Park, Uppsala, 2016-08-12”Grått, lite deppigt, men inte helt hopplöst”, så beskriver Melissa både vädret och de låtar hon valt att framföra, och det stämmer bra för kvällen.

Det händer inte så mycket på scenen, hon står där och sjunger, med eller utan gitarr, men i övrigt är det inte mycket rörelse. Jag upplever att hon ser mer bekväm ut med gitarren i handen än utan.

Läs mer...

Miriam Bryant, A Walk in The Park, Uppsala, 2016-08-12
Vi kommer inspringande i sista minuten, eller egentligen snarare i fjärde minuten. För de första tonerna började ljuda innan vi hade kommit innanför grindarna. Men vi snabbar oss fram till scenen.

Läs mer...

Ola Magnell, Kackelstugan, Öland, 2016-07-18_8

Ola, Ola, vilken kväll han och Calle Ekerstam bjöd oss på!!!
Kvällen började med att han bad om ursäkt för att ha dragit in oss i en varm lada så vi missade solnedgången, bara för att lyssna på depressiva låtar dessutom.

Läs mer...

Kristian Anttila, Klubb Popidyll/Söderport, Kalmar, 2016-07-01

Så var det dags att bege sig till andra kvällen för att lyssna på Kristian Anttila, på hemmaplan den här gången. Kvällen skulle bestå av två spelningar den här kvällen. Först en liten lugnare vid 20.00 och ett par timmar senare en liten mer ösigare spelning.

Läs mer...

Kristian Anttila, Carlas Näsby, Öland, 2016-06-30

Det blev två eller snarare tre konserter med Kristian Anttila för mig i helgen. Den första var på ett toppenställe som heter Carlas Café och ligger i Näsby på södra Öland. Det här var första gången jag skulle få uppleva Kristian live så jag såg fram emot det väldigt mycket.

Läs mer...

Hollywood Vampires, Gröna Lund, Stockholm, 2016-05-30Hollywood Vampires är ett märkligt koncept: åka runt och spela covers av döda artister. Hur drar man folk till det? Man tar med sig en skådespelare...

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)