Justin Bieber föddes den första mars nittonhundranittiofyra i London, Ontario, Canada. Redan fjorton år senare upptäcktes Justin av managern Scooter Braun. Det är det som Justin är mest känd för, utöver sin nuvarande musik karriär, är att han var en ung Youtube-sensation som sedan toppade Billboardlistorna. Vilket någonstans bevisar att alla kan lyckas med hjälp av internet idag, det handlar bara om timing. 

Efter Biebers uppträdande på VMAs, Video Music Awards, i slutet av augusti i år insåg jag att han är som alla andra. Under sitt uppträdande brast Justin ut i tårar och även jag fik en lite tår i ögat. Efter det kan jag ärligt säg att jag faktiskt längtat lite efter albumet Purpose. Bloggaren Perez Hilton skriver att Justin under de senaste månaderna försökt säga förlåt för sitt beteende och har nu byggt upp en ny, renare image. Det har han verkligen gjort i mina ögon, även om allt han gjort inte försvinner så har han i alla fall fångat mig nu som lovat mig själv att inte falla för det.

Albumet Purpose har många kvalitativa spår. Det känns verkligen vuxnare, både i soundet och i texterna, där Bieber kommer fram med sitt nya jag. Bland annat Love Your Self, The Feeling och Purpose känns framförda från hjärtat och jag får en känsla för äkthet i det Justin sjunger. Men singeln Sorry och samarbetet med Jack Ü i What Do You Mean är helt fenomenala. Även What do You Mean spelas om och om igen på min lista då den har ett så skönt beat och jag får inte nog. Men den akustiska versionen av What Do You Mean är också helt underbar. Jag förstår först nu vad det var alla såg i Justin och jag tror jag ser det med.

Timing is Everything. 

Albumet finns på Spotify, lyssna här.

Justins hemsidan finns här. 

Dillon Francis - This Mixtape Is Fire
Månegarm, Månegarm

Pin It on Pinterest

Share This