Musicstage.se

Saturday, Monday, The Ocean

                      SaturdayMonday-TheOcean

Saturday, Monday är det senaste namnet på DJ:n Ludvig Parment. På den här senaste EPn med fyra låtar har han med sig Julia Spada på två av dem, och hennes röst passar väldigt bra in i musiken. Det är elektronisk, lite psykedelisk musik och det är omöjligt för mig att inte fastna i de spännande beatsen.

Den första låten, The Ocean, är omedelbart fängslande, i början är det en ensam ton och i bakgrunden kan man ana havsljud, men snart kommer en medryckande rytm och en röst som tränger sig ut genom ljudbilden och in i mitt hjärta. Låten är rakt igenom superbra och den hamnar direkt i en av mina mest välspelade Spotifylistor.


Jag är inte så insatt i den här sortens musik, men jag gillar verkligen det jag hör. Det känns originellt och fantasifullt, för mig är det alltid ett stort plus när man utnyttjar instrument eller ljud och i det här fallet har Saturday, Monday lyckats med just det, att använda olika ljud tillsammans så att det låter nytt och oväntat. Det enda minuset är att det bara är fyra låtar på den, så jag kommer absolut hålla utkik efter flera skivor från Saturday, Monday i framtiden.

 

Visa alla artiklar av Tilla Andersson (184 st)

A-Ö

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)