Musicstage.se

Redaktionen

Tävling i samarbete med The Tivoli

The tivoli

Vi har fått chansen att lotta ut två biljetter till Joe Lynn Turner som spelar på The Tivoli i Helsingborg den 16 mars! 

Joe Lynn Turner är ett mycket välkänt namn i hårdrockskretsar med en lång karriär. Hans karriär tog fart på allvar när han 1980 tog över som sångare i Rainbow efter Graham Bonnet.

Turner medverkade på tre album med Rainbow, Difficult to cure, Straight between the eyes och Bent out of shape, innan bandet upplöstes 1984.Han gjorde därefter sitt första soloalbum, Rescue you, innan han blev medlem i Yngwie Malmsteens Rising Force.

Joe Lynn Turner har också varit sångare i Deep Purple under åren 1989–1992. Med det bandet blev det en platta, Slaves & masters.

För att ha chans att vinna behöver du svara rätt på följande fråga: 
Vad heter den senaste skivan han gav ut med bandet Sunstorm?

Hoppa vidare till formuläret och svara på frågan senast den 15 mars, lycka till!

Årets julkalender!

xmas

... blir istället en adventskalender. På söndag är det dags för den populära kalendern hos Musicstage.se och iår kör vi den som en adventskalender. Det betyder att i år har vi en lucka per advent, med strålande vinster i potten. Fyra söndagar, fyra luckor, fyra vinstchanser. Vi har samlat ihop de finaste paketen som finns att skåda, varje advent kommer en lycklig vinnare få en fin present.

Missa inte denna chans att vinna spektakulära priser från våra allra bästa vänner! Håll utkik på sidan efter tävlingen och se till att svara rätt på frågorna och få chans att kamma hem härliga vinster. 

God jul!

Äntligen Mellofinal och folkmusik!

mello och folkvarldsmusikgalan 2015

I helgen är det som bekant final i Melodifestivalen! Vi på Musicstage.se kommer självklart vara på plats och liverapportera för er, så missa inte det!

Blir det förhandstippade Måns Zelmerlöw som tar hem hela grejen? Eller kommer det bli en skräll-vinst för populära Samir & Viktor? Här har ni hela startlistan och vill ni läsa mer om tävlingen bakom kulisserna kan ni besöka Gustavs expertblogg.

Vi kommer även att vara på plats på Folk & Världsmusikgalan i Stockholm och kommer att rapportera med bilder!

Happy musikhelg på er!

 

Vart är musiken? I Norrköping!

Where's the Music?I helgen, eller snarare torsdag till lördag, går den helt nya festivalen Where’s the Music av stapeln i Norrköping. Förutom att det är en musikfestival är också tanken att det ska vara en mötesplats för musikbranschen, såväl den inhemska som den internationella. Några av de artisterna som man kan beskåda är Hello Saferide, Amason, Beatrice Eli, Crucified Barbara, Maskinen och Ms. Henrik. Låter väl ganska lockande?! Kanske ses vi där?

Äntligen dags för Mello!

I helgen är det den första deltvävlingen i Melodifestivalen. Vi är självklart på plats i Göteborg för att ge er rapportering om vad som händer. Kolla in mer om helgens bidrag här!

 

 

melodifestivalen-2015

P3 Guld i helgen!

p3 guldlogga

I helgen är vi på plats i Scandinavium i Göteborg för att bevaka P3 Guld!

P3 Guld är P3:s helt egna musikpris där de sammanfattar och hyllar det bästa från den gångna svenska musikåret. I nio olika kategorier. P3 Guld är också en direktsänd galaföreställning som sänds inför publik i både Sveriges Radio och Sveriges Television

Fina priser ska delas ut, här kan ni läsa alla nomineringar.

Missa inte detta!

Det är nu det händer! Årets julkalender på musicstage.se

Julkalender

Som vi längtat. Som ni längtat!
I morgon är det dags, då publicerar vi vår första lucka i årets julkalender. 
En julkalender där du varje dag kan gå in och tävla om fina musikrelaterade priser. 

Vi har laddat upp med 24st finfina presentatörer till årets luckor och de i sin tur presenterar jättefina priser i årets luckor.

Vill du peppa redan nu, eller minnas tidigare luckor kan du klicka in på http://musicstage.se/julkalendern och bläddra runt bland tidigare kalendrar i menyn till höger. 


Missa nu inte 1-24/12. Kolla in vår startsida varje dag för nya tävlingar och priser!

/Musicstage.se Crew

Premiär av ny singel från Jack Moy & Glöden!

Vi på Musicstage.se har den stora glädjen att få bjuda er på en premiär! Det är inga andra än Jack Moy & Glöden som släpper sin andra singel, Animal, från kommande plattan All Alone On A Monday. Plattan släpps den 25/11 men den otålige kan alltså redan nu njuta av en alldeles färsk låt.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)