Musicstage.se

Nu startar Musicstage

Välkommen till Musicstage! Tanken med Musicstage.se är att leverera en komplett musiksida med allt ifrån konsertfoton till intervjuer och recensioner av både skivor och konserter. Det finns även en kalender där  tips om kommande spelningar publiceras. Dessutom tipsar vi om musik i radio och tv varje vecka.  Välkommen in, klicka dig runt och känn dig som hemma.  

Musicstage logo med texten Musicstage.se och en inzoomad gitarr i bakgrunden

Idén med Musicstage kom till när Teresa ville ha en sida att visa upp sina konsertfoton på, då det fanns en hel del liggandes på hennes dator. Men sidor med konsertfoton finns det många av redan så det krävdes något mer. Hon pratade med sin vän Pernilla som är en väldigt duktig skribent och tillsammans skapade de idén om en komplett musiksida. 

Teresa kommer främst att fotografera och intervjua, men även recensera konserter. Pernilla kommer främst att recensera skivor och konserter samt att göra intervjuer. För att få mer bredd på sidan kontaktades Mats som har väldigt bra koll på vad som händer och sker på musikfronten i radio och tv. Mats kommer varje vecka rapportera de höjdpunkter han tycker att ni inte bör missa. Dessutom bad vi Kristin vara med som gästskribent. Vår förhoppning är att vi får läsa mycket mer från henne. Mannen bakom sidan heter Mattias och vi är honom evigt tacksamma för det fina yttre. 

 

Visa alla artiklar av Redaktionen (231 st)

A-Ö

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008