Musicstage.se

Tävlingar

Tävling med Triada Communication, oktober 2013

Triada communication
Har du drömt om att få träffa Annihilator? Nu har du chansen!

Tillsammans med vännerna på Triada Communication (som är verksamma inom promotion, marketing, events och consultation) ger vi en vinnare chansen att få ta med en vän och träffa Annihilator på ett meet & greet i samband med deras konsert i Stockholm 2013-11-03. Givetvis får ni förutom att träffa bandet, gå på konserten med.

Läs mer...

Tävling med BIRDS WILL SING FOR YOU, september 2013

bwsfy

BIRDS WILL SING FOR YOU arbetar för och i en ny musikbransch med med promotion, press, management, varumärke och turnéproduktion för akter och skivbolag baserade i Sverige. Bakom BIRDS WILL SING FOR YOU står Petter Seander, som fortfarande har ena benet kvar som artist och det andra i BWSFY.

Läs mer...

Tävling med Uddevalla Solid Sound, del 2, augusti 2013

Uddevalla Solid Sound

Det var så roligt med tävling att vi kör en till!

Tillsammans med Uddevalla Solid Sound har vi ett gäng fina priser till: ytterligare två personer vinner två festivalpass var (camping ingår), så ta chansen att gå på festival och ta med en vän!

Festivalen går av staplen 30-31 augusti och spelar gör bland andra Miss Li, The Sounds, Oskar Linnros och The Baboon Show. Observera att det är 13års åldersgräns på festivalen.

För att ha chans att bli en av våra vinnare behöver du skicka in ditt svar på följande fråga senast 25/8. 

I vilken stad hålls festivalen?

Skicka in ditt svar HÄR. Glöm inte skicka med ditt namn, så vi har det om just du vinner. Lycka till!

Tävling med Uddevalla Solid Sound, augusti 2013

Uddevalla Solid Sound

Vi tjuvstartar tävlingen för augusti något och erbjuder tillsammans med Uddevalla Solid Sound fina priser: två personer vinner två festivalpass med camping var, så ta chansen att gå på festival och ta med en vän!

Festivalen går av staplen 30-31 augusti i just Uddevalla och spelar gör bland andra Miss Li, The Sounds, Oskar Linnros och The Baboon Show. Observera att det är 13års åldersgräns på festivalen.

För att ha chans att bli en av våra vinnare behöver du skicka in ditt svar på följande fråga senast 13/8 2013: 

Vilken dag spelar Miss Li på festivalen? 

Skicka in ditt svar HÄR. Glöm inte skicka med ditt namn, så vi har det om just du vinner. Lycka till!

Tävling med Stockholm Folk Festival, Juli 2013

Stockholm Folk Festival
Vi tjuvstartar tävlingen för juli lite tidigare och erbjuder finfina vinster till:

Stockholm Folk Festival 9 - 11 augusti
Upplev Stockholm Folk Festival på Hesselby Slott. En ny efterlängtad festival i folkmusikens tecken – med musik från världens alla hörn. Tre dagar med folkmusik, visor, världsmusik och folkrock – i gränsöverskridande möten. Under ekarna i en unik slottsparksmiljö – mindre än 30 minuter med tunnelbana från Stockholms Central. En folkfest för gemenskap och det goda, som går över gränser och generationer.
Här bor musiken. www.stockholmfolkfestival.se.

Månadens superfina priser:
1:a pris är två festivalpass och dessutom två åkarmband till Tivolit som är på området.
2:a pris är två festivalpass.
3:e pris är Sofia Karlssons två skivor Söder om kärleken och Levande.

Läs mer...

Tävling med Triada Communication, juni 2013

skidrow

Många har säkert redan hunnit gå på semester, andra av er har någon eller några veckor kvar. Oavsett vart ni befinner er, på jobbet eller i solen, så kommer månadens pris att passa er bra. Ni har nämligen chans, tack vare Triada Communication, att vinna albumet United World Rebellion Chapter one med Skid Row. Efter 7 års tystnad är dem tillbaka och släpper hela tre album. Så passa på att hänga med redan från början då samlarboxen med plats för de ytterligare två följer med.

Läs mer...

Tävling med Indie, Hopp & Kärlek, maj 2013

indie-hopp-karlek

Förra månadens vinnare fick tråkigt nog aldrig ta del av sitt pris, då Siestafestivalen tvingades ställa in. Maj är redan över och det finns nu istället chans att vinna nya fina priser. Dagens datum innebär två stora tävlingar; Stockholm Maraton och Musicstage månadstävling. I den sistnämna har två personer chans att vinna en mängd biljetter till festivalen Indie, Hopp & Kärlek som går av stapeln den 24:e augusti i Göteborg.

Läs mer...

Tävling med Siestafestivalen, april 2013

Siesta

April är över, 1 maj är här, och vi kan förhoppningsvis gemensamt bekräfta att våren är här på riktigt. För att fira detta lägger Siestafestivalen in två festivalbiljetter (inkl camping), till två olika vinnare, i prispotten.

Siestafestivalen i Hässleholm startade år 2003 och nu vuxit till en stark festival med runt 10 000 besökare. Festivalen brukar ses som premiären på festivalsommaren eftersom den anordnas helgen i slutet av maj/början av juni. I år ser vi artister som Håkan Hellström, Biffy Clyro, Nas, Glasvegas och många fler. 

För att ha chansen att lägga väntarna på en biljett och se dessa artister måste du svara rätt på följande fråga:
Vad heter föreningen som ideellt arrangerar Siestafestivalen?

Klicka här för att skicka in ditt svar och märk svaret med "Tävling med Siestafestivalen". Senast 8 maj 2013 behöver vi ditt svar. 

Tänk på att du måste vara äldre än 15 år för att komma in utan målsman, mer om åldersgränser kan du läsa här.