Musicstage.se

Musiktips

David Urwitz - Drömde

 Här kommer något som jag har längtat mycket efter, nytt ifrån David.

Under drygt ett och ett halvt år så har David hållt på med ett nytt album och det är ännu en del att fixa med innan det är helt klart
men idag släpptes singeln Drömde på Spotify.

Läs mer...

Rudimental - Lay It All On Me feat. Ed Sheeran (Cali Remix)

Cali remix Rudimental lay it all on me feat Ed Sheeran

För mindre än 2 veckor sedan släppte Cali sin tropiska tappning av Lay It All On Me av Rudimental feat Ed Sheeran. Under dessa dagar har remixen redan fått ungefär 7000 likes och närmare 170 000 spelningar på Soundcloud.

Med sina gungiga, rytmiska toner drömmer man sig bort till en sandstrand med en paraplydrink i handen. Jag blundar och drömmer mig bort ifrån denna mörka och gråa månad. Jag tycker definitivt att ni ska göra desamma.

Lyssna på låten här. 

Parker Lewis- Sorti

Idag släppte Parker Lewis en ny singel, Sorti, en harmonisk poplåt där Emil Johanssons trygga röst vaggar in oss i en sprakande höst-melankoli.

Efter det senaste albumet Pengar & Leenden som bjöd på musikalisk socialrealism när det är som bäst finns det en del att leva upp till och jag tror han kommer lyckas. 

Iiris Viljanen- Årstavikens Strand

iiris viljanen

Iiris Viljanen, tidigare medlem i indiepop-bandet Vasas Flora och Fauna, har i sommar släppt en jättefin singel, Årstavikens Strand!  

Nu har det också släppts en video till låten som är regisserad av Robin Krey Andersson och filmad av Alex Bolevin.

Låten som bygger på piano och en text som till stor del framförs med en berättande tal-röst ger ett enkelt, vackert och intimt intryck som kokar av höst-mörker!

Tycker ni ska lyssna på låten på spotify här och se den fina videon som ni hittar här!