Musicstage.se

Musikvideotips

Cajsa Siik - Higher

Ni vet när man vaknar med en känsla av att man glömt bort något viktigt? Det var med den känslan jag vaknade i morse. Sen insåg jag – jag hade glömt bort musikvideotipset! Illa, illa! Så lite lätt försenast kommer där det här och nu, i form av Cajsa Siik och hennes Higher. Ja, jag ska nämligen se Cajsa live ikväll så det är väl passade att peppa lite?

Leonard Cohen - First We Take Manhattan

Av de artister som vi förlorat i år så är nog Leonard Cohen den vars musik står mig närmast. Som barn spelade min pappa hans musik ofta, speciellt i bilen och speciellt den här låten. Det känns som att alla andra summerat hans storhet så mycket bättre så jag tänker inte ens försöka, istället ska jag minnas tillbaka de där stunderna i bilen när jag funderade över hur långt det egentligen var mellan Manhattan och Berlin…

Stilla Havet - Början på ett slut

Jag är inte i Huskvarna ikväll. Det är Stilla Havet. Jag hade himla gärna velat vara i Huskvarna ikväll. På grund av Stilla Havet. För jag gillar ju Stilla Havet. Men jag har fortfarande inte sett Stilla Havet live. Och ärligt talat, det suger ju! Nä, snart får det bli ändring på detta! Nästa gång Stilla Havet spelar i Stockholm SKA jag vara där. SKA! Så har du inte kollat in Stilla Havet, gör det!

 

Blossoms - Blown Rose

Just nu håller jag på att försöka styra upp en intervju med ett band jag verkligen gillar. Det är inte spikat till 100% men det ser väldigt lovande ut… Just därför det är med ett band som jag gillar så är jag ganska angelägen om att det faktiskt blir av. De är ju dessa intervjuer som brukar bli bäst!

Ni kan ju kolla lite på Blossoms, som kanske inte alls har någonting med det här att göra…

Tidigare Musikvideotips