Musicstage.se

Musikvideotips

Pet Shop Boys - Domino Dancing

Jag är inte på plats på Storsjöyran i år och det känns lite tråkigt. Det hade varit himla skoj att fått se till exempel Pet Shop Boys som spelade igår. Eller varför inte Per Gessle eller kanske ännu hellre Hurula . På väl, så är det när man inte har ett outsinligt antal semesterdagar att leka med.

Dock har jag ju kollegor från Musicstage som är på plats så jag tycker definitivt att ni ska spana in bilderna som finns här.

The Killers - The Man

Jag är inte på Bråvalla i år, tiden räcker inte riktigt till… Men jag hoppas att alla som är där har roligt och passar på att se The Killers imorgon. Jag har tjuvkikat lite på deras (hemliga) från Glastonbury från förra vecka och det såg ganska fantastiskt ut.

Min relation till The Killers live är lite splittrad. Har sett dem två gånger och första gången älskade jag det och andra gången blev jag fruktansvärt besviken. Hade varit skoj att få till en tredje gång men det hinner jag säkert med! Nåväl, här är deras pinfärska video till låten The Man, i vilken vi bland annat får se Brandon Flowers spänna musklerna.

Joe Cocker - Summer In The City

Mitt liv saknar allt vad midsommartraditioner heter. Den ena är aldrig den andra lik. Jag firar inte ens med samma personer från år till år. (Fast i år ska jag fira med min kompis Jenny och firade ihop förra året också men i en helt annan konstellation av vänner.) Ibland undrar jag över hur det skulle vara att alltid veta exakt vad man ska göra på midsommar. Att veta vem som fixar sill och vem som fixar jordgubbar.

Ni som inte bor i Stockholm har väl ingen aning om hur öde staden är en sådan här dag. Alla flyr till landställen, till skärgårdsöar, till Dalarna. Men det är inne i staden jag kommer befinna mig idag, i en park. Vi får väl se om vi blir ensamma där eller om fler hittar dit.

Bastille - Glory

Okej, jag erkänner. Jag vill typ bo i den här videon! Att släppa allt, bara dra iväg, gör sånt man vanligtvis kanske inte gör, träffa nya människor och få skapa nya minnen. Extra mycket längtan efter sånt har jag nu när sommaren är här och det snart nalkas några semesterveckor. Dock är det ju inte alltid man kan släppa taget och bara dra, men man kan väl få dröm om det? Så varför inte göra det med Bastille?

Tidigare MusikvideotipsVad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 2st)