Musicstage.se

Musikvideotips

Darlia - Ballad Of Black And White

För någon som gått på spelningar tämligen regelbundet sedan hon var tolv så känns det lite extra jobbigt när en spelning där publiken mestadels består av ungdomar attackeras. Jag hoppas verkligen att den yngre generationen ska slippa behöva oroa sig för att besöka spelningar i framtiden, det hade varit hemskt om de skulle gå miste från att uppleva hur fantastiskt det faktiskt är. Det är få saker som gett mig så många vänner som musiken, till exempel så sitter jag just nu hemma i soffan i sällskap av en vän som jag faktiskt träffade av en slump på en spelning för över fem år sedan. Hon från Australien, jag från Sverige, på plats i London för att se ett av våra favoritband. Sen dess har vi hållit kontakten och nu ses vi äntligen igen. Jag skulle hata att se en yngre generation gå miste om en sådan sak. Låt oss inte bli skrämda till att stanna hemma!

Om jag varit på någon spelning sedan det hemska i Manchester skedde? Japp! Första bandet jag såg efteråt var Darlia och det var alldeles, alldeles fantastikt!  

Britney Spears - Work B**ch

I måndags började jag på ett nytt jobb (för det här med Musicstage är ju bara en hobby för oss alla som jobbar med sajten, men det vet ni väl?). Ytterst spännande och lite läskigt. Så här en vecka senare… I LOVE IT! Det känns så där löjligt rätt och även om det kommer dyka upp utmaningar längs vägen så vet jag att jag hamnat på rätt plats, på rätt företag. Lite som att hitta hem.

Luna Green - Lotus Interception

Luna Green är tillbaka med den sanslöst vackra videon till Lotus Interception. Det är nästan som en annan värld hon visar upp i sitt senaste alster, kolla in! I maj kommer det ännu mer nytt från Luna – håll öronen öppna!

Ms. Henrik - Fake What You Feel

Vissa veckor är det så lätt att välja video att man till och med glömmer bort att skriva själva tipset! Ytterst pinsamt men bättre sent än aldrig får kanske gälla? Den här veckan tipsar jag om en video som både jag OCH min katt Tim är med i! Inte illa, eller vad säger ni? Min egen insats kan jag väl inte säga så mycket om, jag är verkligen ingen skådespelare. Min katt kan vi dock prata mer om. Han skötte sig utmärkt, mycket imponerande för en kattunge på dryga fyra månader. Nu när han klarat av debuten så letar han efter större roller, helst huvudroller i Hollywood! Seså, kolla in den nya videon från Ms. Henrik nu!

Tidigare Musikvideotips