Musicstage.se

Musikvideotips

The Wombats - Tokyo (Vampire & Wolves)

Hörrni… Idag ska jag åka till Tokyo! Hur galet är inte det? Jag har själv svårt att förstå att det är dags och kommer nog inte tro det är sant förens jag är framme i storstaden på andra sidan jordklotet. Jag lovar att återkomma med berättelser men nu måste jag faktiskt packa klart!

All Tvvins - Darkest Ocean

En dag som denna måste man väl tipsa om ett irländskt band? Det här är All Tvvins, ett av mina fynd från förra året. Jag såg dem live i juli och sen dess är jag fast. Så spana in det här och beställ sedan in en till grönskimrande drink för att fira St Patrick’s Day!

Plan Three - Welcome To The Edge

Kolla, kolla! Mina vänner i Plan Three är med ny video till färska singeln Welcome To The Edge! Med nytt skivbolag i ryggen kan vi kanske äntligen våga hoppas på ny musik från dem på allvar?

Beyoncé - Run the World (Girls)

Mina vänner och jag hade höga förhoppningar på 2017 efter det sanslöst värdelösa 2016. Så här två månader in på det nya året tycker vi inte riktigt att det blivit som vi velat. Så förra lördagen tog vi saken i egna händer och skålade i champagne och firade nyår på nytt. Så det är nu i mars det vänder! Nu kör vi tjejer! (Och om det inte vänder nu så ska vi i alla fall åka till Tokyo i mars så nåt kul har vi att se fram emot!  

Tidigare Musikvideotips