Musicstage.se

Musikvideotips

Ms. Henrik - Fake What You Feel

Vissa veckor är det så lätt att välja video att man till och med glömmer bort att skriva själva tipset! Ytterst pinsamt men bättre sent än aldrig får kanske gälla? Den här veckan tipsar jag om en video som både jag OCH min katt Tim är med i! Inte illa, eller vad säger ni? Min egen insats kan jag väl inte säga så mycket om, jag är verkligen ingen skådespelare. Min katt kan vi dock prata mer om. Han skötte sig utmärkt, mycket imponerande för en kattunge på dryga fyra månader. Nu när han klarat av debuten så letar han efter större roller, helst huvudroller i Hollywood! Seså, kolla in den nya videon från Ms. Henrik nu!

Moneybrother - Born Under A Bad Sign

När jag vaknade denna långfredag hade jag inga som helst planer. Efter att ha tvättat på förmiddagen var jag lätt uttråkad men så genom ett mirakel hörde en kompis av sig. Och helt plötsligt var jag med planer! Nu väntar först middag med två vänner och sen ska vi se Moneybrother på Nalen. Hurra! (Och som lite kuriosa kan jag berätta att jag tydligen också såg Moneybrother den här dagen för åtta år sedan, tänk så märkligt det kan bli.)

Kent - Columbus (2017)

Stockholm vaknar upp till en ny sorts verklighet. Jag har någonstans svårt att sätt ord på vad jag känner idag, men jag vet att jag inte är rädd. Ett sådant här dåd kommer inte ta min stad ifrån mig. Jag hopps vi kan gå enade ur detta och inte mer splittrade, att inte några ska försöka plocka poäng på det inträffade.

Tankarna går till tjejen jag handlade av på Åhléns i går förmiddag. Till de som såg lastbilen. Till de som hamnade i dess färdväg. Till de som saknar en älskad idag. Men jag är inte rädd. Jag kommer aldrig vara rädd.

Musikvideotips: Weeping Willows - True to you

 

Weeping Willows firar att det är 20 år sedan deras debutalbum Broken Promise Land släpptes, med att göra tre spelningar på Ericsson Globe i helgen. Vi vill inte vara sämre, vi vill fira dem också och delar här med oss av en av bandets tidigare låtar och videos från 1999.

Tidigare Musikvideotips