Musicstage.se

Videoklipp

H.M Hammarin och Ms.Henrik ft. Erik Hogfeldt - I Trusted You - Landet, Stockholm, 2015-02-21

BONUSKLIPP:
Se när H.M Hammarin bjöd upp Ms. Henrik och Erik Hogfeldt på scen för att riva loss en cover på Andy Kaufmans "I Trusted You".

H.M. Hammarin och Tangerin - Är det här romantik? - Landet, Stockholm, 2015-02-21

För ett par veckor sedan stod H.M. Hammarin och Tangerin på scen tillsammans. Musicstage.se var på plats när de spelade på Landets scen i Stockholm. Både artist och band har gemensamt att de kommer från Närke och bjöd under kvällen på en låt tillsammans, en låt från H.M. Hammarins tidigare band Arton Pile. Se liveframträdandet här: 

Se också hur de berätta om en otrolig historia om en gitarr till Tangerin som vart försvunnen i flera år, men plötsligt återfanns. Hör historien här:

(hela intervjun publiceras den 11 mars)

Grammis 2015 - Vinnarintervjuer, Stockholm, 2015-02-25

Under Grammisgalan 2015 på Cirkus träffade vi några av vinnarna. Se bla. vad First aid Kit skulle vilja ha med sig ut på turnén och hur Sven-Bertil Taube skulle fira sin Grammisen.

Viktor Olsson - Regn, Stockholm 2015-02-04

När Viktor Olsson var på besök i Stockholm i förra veckan passade vi på att träffa honom. Den synnerligen ödmjuke Viktor var vänlig nog att ge oss ett smakprov av sin kommande singel, Regn. Den släpps den 6:e mars men redan nu kan du alltså höra en lite avskalad version av låten här hos oss!

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 2st)