De inleder spelningen med Too Young To Feel This Old.

Efteråt utbrister sångaren Josh (på mycket bra svenska) ”Tack så mycket”. De fortsätter sen med en till låt från deras senaste album, Cavlier Youth som släpptes i början av året.
Publiken ger mycket kärlek till bandet, på låten Stay With Me sjunger alla med högt på Josh begäran. Han ser genuint glad ut på responsen de får från publiken.

Detta är bandets andra spelning i Sverige i år, senaste besöket var på Klubben i Stockholm i mars. Inför den spelningen berättade de om sina svenska fans i en intervju för Musicstage.se

Ni gjorde en signering i Stockholm tidigare idag. Hur var det?
– Det var fantastiskt! Ibland kan signeringar vara lite av en ”hit or miss” och om jag ska vara ärlig så visste vi inte om vi hade så många fans i Stockholm men affären berättade att det här var en av de största signeringar de genomfört och de gör tydligen många. De sa att det var en lång kö utanför och vi blev verkligen tagna på sängen att det var en av de största signeringar det genomfört så det var verkligen värt det. Det är alltid roligt att träffa fansen ansikte mot ansikte.

Regnet börjar även komma tillbaka under spelningen, men lyckligtvis ingen störtskur. Men det får inte publiken att tappa energi. Låten Loverboy får verkligen igång publiken i det tråkiga vädret, med ett skönt gitarr riff och lätt att tralla med i. YMAS håller ett bra tempo genom hela spelningen.
De avslutar spelningen med Lived a Lie.

Läs hela intervjun med bandet från i mars HÄR.

Tiger Bell, Bråvallafestivalen, Norrköping, 2014-06-28
Mando Diao, Bråvallafestivalen, Norrköping, 2014-06-27

Pin It on Pinterest

Share This