Stundtals så blir det lite väl mesigt och jag önskar att hela skivan kunde ha samma kraft som i Can´t Stop Love, Rain On My Parade och I´m Not Waiting. Det är i de låtarna som Angelicas fina ton kommer till sin rätt och hittar rätt bland de genomgående snygga melodierna på skivan.  I övrigt så är det absolut inte dåligt, det kommer bara inte upp i samma nivå som ovan nämnda låtar.

Om man gillar modern AOR, festliga melodier och fantastisk sång så träffar Thrive helt rätt även om det inte tar sig in ända in i själen. Det är en platta som passar på förfesten eller som gör dammsugningen lite roligare. Man blir glad av den energifyllda musiken även om texterna rymmer en hel del smärta och The Murder Of My Sweet-sångerskans röst är helt enkelt fantastisk.

Det känns lite som att man lever mycket på Angelicas förmåga och musiken hamnar ibland i skymundan, vilket är lite trist. Men på det hela taget är Thrive en bra skiva med väldigt höga toppar men som skulle behöva lite mer tyngd och kraft för att övertyga genom alla spår.

Trummor & Orgel, Departure/Arrival
Hord, The Book Of Eliot

Pin It on Pinterest

Share This